Despre

Pe drumuri delirand, pe vreme de toamna, te urmareste-un gand si te-ndeamna, spre locuri dragi alergand, sa descoperi, ce legenda te cheama.

Asemeni unei poezii, de indata ce se lasa prima boare de racoare, ne indreptam pasii spre locuri de poveste. Caci doar ele stiu a adaposti episoade nealterate de clepsidra timpului.

Atmosfera boema se impleteste ca prin farmec cu senzatia dulce de a doua casa.

Cu un astfel de décor te poti desfata chiar in inima orasului sarutat de mare. Batrana locatie este găzduita intr-un imobil istoric restaurat, clădirea fiind in trecut una dintre pieţele vechi ale oraşului, cu o istorie de peste 100 de ani. Fascinatia lumii pe care o descoperi in interior vine odata cu primele imagini, de la podeaua cu crapaturi vechi si pana la obiectele patinate din interior, martore a paginilor antice. Ornamentale te duc cu gandul la o nesfarsita biblioteca, creata special spre a-ti intalni musafirii si prietenii de suflet. Marturie stau sute de volume de proza si poezie ce te insotesc de-a lungul calatoriei prin locatie.

Te poti bucura de farmecul locului atat prin acordurile dulci ale portativelor ce prind viata, cat si prin festinul maestrilor bucatari. Cu fala si truda, meniul este atent zugravit, de la cinstea berii proaspete ce-ti stinge setea si pana la bucatele aburinde ce vor iesi fara cusur, din retete proprii si preparate facute de mana.

Daca acasa este locul unde iti simti inima batand si vribrand, aici iti vei aduce sufletul aproape de prieteni si oameni dragi.

Sa povestim despre frumos, prietene drag!